Δωρεάν Ηλεκτρονικό Αρχείο Ανάλυσης 📏 Σωματικού Βάρους ⚖️  σε EXCEL
16/04/2020

Δωρεάν Ηλεκτρονικό Αρχείο Ανάλυσης 📏 Σωματικού Βάρους ⚖️ σε EXCEL

Το Δωρεάν Ηλεκτρονικό Αρχείο Ανάλυσης Σωματικού Βάρους είναι ιδανικό για επαγγελματίες που ασχολούνται με τη διατροφή, τη διαιτολόγια, τη γυμναστική, τα κέντρα ευεξίας αλλά και για τον κάθε πολίτη που χρησιμοποιεί ζυγαριές ανάλυσης σωματικού βάρους. Το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό αρχείο έχει κατασκευαστεί με βάση τη φόρμα αξιολόγησης σωματικού βάρους, γνωστής εταιρείας στο χώρο. Το πλεονέκτημα του ηλεκτρονικού αρχείου (πέρα από την εκτύπωση της ανάλυσης του σωματικού βάρους), είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ψηφιακό αρχείο και να αποστέλλεται στον ενδιαφερόμενο ανά πάσα στιγμή, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είτε μέσω λογαριασμών κοινωνικών δικτύων.

Οι δυνατότητες του Δωρεάν Ηλεκτρονικού Αρχείου Ανάλυσης Σωματικού Βάρους είναι: 

  1. Εύκολη προσθήκη πελατών.
  2. Εύκολη επιλογή χαρακτηριστικών και αυτόματη απόδοση τιμών στα απαιτούμενα πεδία (ονοματεπώνυμο, ύψος, ηλικία, φύλο κ.λπ).
  3. Αυτόματος υπολογισμός και χρωματισμός πεδίων σε σχέση με την τιμή που καταχωρείται.
  4. Εύκολη εξαγωγή αποτελεσμάτων σε μορφή αρχείου pdf ή εκτύπωση του σε φύλλο Α4.

Για να κατεβάσετε Δωρεάν το Ηλεκτρονικό Αρχείο Ανάλυσης Σωματικού Βάρους το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να με ακολουθήσετε σε έναν από τους λογαριασμούς κοινωνικών δικτύων (social media, δείτε αρχική σελίδα) που διαθέτω. Κατόπιν αυτού, να μου στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα με θέμα “Δωρεάν Ηλεκτρονικό Αρχείο Ανάλυσης Σωματικού Βάρους” και εγώ με τη σειρά μου θα σας το προωθήσω.

Δωρεάν Ανάλυση Σωματικού Βάρους, ιδανικό για διατροφολόγους, διαιτολόγους, γυμναστές, κέντρα ευεξίας κ.λπ. Μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί και να παραμετροποιηθεί, σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες και απαιτήσεις του χρήστη.

Παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ!! 

Δωρεάν Ηλεκτρονικό Αρχείο Ανάλυσης Σωματικού Βάρους

Δωρεάν Ηλεκτρονικό Αρχείο Ανάλυσης Σωματικού Βάρους

4.7 out of 5.0 stars

Σχόλια Χρηστών

Το αρχείο είναι πολύ λειτουργικό και απλό στην χρήση του.

 

Παρακάτω θα δείτε (μέσω του καναλιού Youtube που διαθέτω) και την εύκολη χρήση του αρχείου.


DONATION